Ligeon tekent tot 2020 en keert terug in Eredivisie: Hier ben ik heel blij mee

Ligeon tekent tot 2020 en keert terug in Eredivisie: "Hier ben ik heel blij mee"

16-01-2018 17:36
26

Ruben Ligeon is per direct speler van PEC Zwolle. De vleugelverdediger heeft dinsdag zijn handtekening gezet tot medio 2020. Ligeon (25) was transfervrij sinds zijn vertrek bij Slovan Bratislava. Hij trainde al een tijd mee bij de nummer vier van de ranglijst. 

"Hier ben ik heel blij mee en dit was natuurlijk het doel van mijn stageperiode. Vanaf het eerste moment voel ik me erg prettig bij PEC Zwolle. Ik ben goed opgevangen en zowel de staf als spelers gaven mij tijdens het trainingskamp het gevoel dat ik er echt bij hoor", zegt hij op de website van zijn nieuwe club. "Ik heb zin om weer in de Eredivisie actief te zijn en kan dan ook niet wachten totdat de competitie weer begint."

Technisch directeur Gerard Nijkamp is verguld met het vastleggen van de oud-speler van Ajax, NAC Breda, Willem II en FC Utrecht. "Met de komst van Ruben vergroten we onze bezetting in de defensie. Het is daarbij extra prettig dat hij op verschillende plekken in de verdediging uit de voeten kan. Ruben maakte vanaf de eerste training in 2018 een fitte en gretige indruk en past met zijn persoonlijkheid hartstikke goed bij onze club."