Van Geel snapt teleurstelling bij Feyenoord: 'Naar persoonlijke situatie kijken'

Van Geel snapt teleurstelling bij Feyenoord: 'Naar persoonlijke situatie kijken'

16-01-2018 20:43
14

Martin van Geel kan de teleurstelling van Kenneth Vermeer begrijpen. De Feyenoord-doelman is niet blij omdat hij ook in de tweede seizoenshelft tweede keeper is én niet mag vertrekken, ondanks interesse uit het buitenland.

"Ik begrijp de teleurstelling van Kenneth", zegt Van Geel tegen RTV Rijnmond. "Hij is gekomen van Ajax om eerste keeper van Feyenoord te zijn. Dat heeft hij de eerste twee jaar voortreffelijk gedaan. Is daarna ernstig geblesseerd geraakt en daarna nóg een keer. Kwam terug en heeft kei- en keihard gewerkt. Hij moet nu een enorme teleurstelling verwerken omdat hij niet als eerste keeper is gekozen."

Van Geel is wel tevreden over de inbreng van Vermeer. "We hebben een contract met elkaar tot 2020. Wat Feyenoord betreft kan dat zo blijven. Kenneth is een zeer gewaardeerde keeper binnen de selectie. Als er met Brad (Jones, red.) wat gebeurt, heb je een ongelooflijke ervaren keeper achter de hand. Aan de andere kant moet je naar iemands persoonlijke situatie kijken. Wij vinden dat hij teleurgesteld mag zijn. Als er een situatie op ons pad komt, moeten we met hem daar over spreken."

Lees ook: 'Woeste Vermeer eist binnen 24 uur gesprek en wil weg bij Feyenoord'