Advocaat snapt niets van Fenerbahçe: 'Dan moeten ze maar een andere speler geven'

Advocaat snapt niets van Fenerbahçe: 'Dan moeten ze maar een andere speler geven'

16-01-2018 23:08
33

Dick Advocaat snapt niets van Fenerbahçe, dat de negentienjarige Yigithan Güveli opstelde terwijl er een huurovereenkomst met Sparta op tafel ligt. Güveli raakte geblesseerd en komt nu waarschijnlijk niet naar Rotterdam.

"Ik zal wel even vragen hoe dat precies zit, want het kan niet zo zijn dat als je een speler contracteert hij nog gaat voetballen", zegt Advocaat tegen de NOS. Naar verluidt heeft Güveli een hamstringblessure opgelopen. "Als dat vijf weken gaat duren hoef ik hem niet meer. Alles was rond, maar waarschijnlijk toch iets niet. Anders zou hij niet spelen, hij zou woensdag hier zijn. Een plan B? Die heb ik niet."

Wedden

Meer odds

Advocaat gaat woensdag even bellen met de Turkse club, waar hij tot vorig jaar nog aan het roer stond. "Dat hebben ze goed gedaan, dan moeten ze maar een andere speler geven", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik weet er nog wel een, maar ik denk niet dat die naar Nederland komt. Hij speelt daar niet. Het is een international, dus ik ga woensdag wel even bellen. Hoe hij heet? Dat zeg ik niet."