Djuricic-carrière volledig in het slop: 'Ben gek op Heerenveen, maar geen contact'

Djuricic-carrière volledig in het slop: 'Ben gek op Heerenveen, maar geen contact'

17-01-2018 09:39
17

De carrière van Filip Djuricic zit in het slop. Een terugkeer naar sc Heerenveen, de club waar hij furore maakte, lijkt echter niet haalbaar.

Djuricic speelt momenteel bij Sampdoria, maar komt daar totaal niet aan spelen toe en traint inmiddels in Belgrado om zijn conditie op peil te houden. De afgelopen jaren verliepen ook al niet zo succesvol voor de middenvelder, die bij Benfica, FSV Mainz 05, Southampton en Anderlecht speelde. "Bij Heerenveen was het geweldig, ik heb het daar zó naar mijn zin gehad. Zo heb ik het daarna niet meer meegemaakt", zegt Djuricic in Voetbal International.

Wedden

Meer odds

Een terugkeer is nu echter geen optie. "Ik heb nog veel vrienden in Friesland, ik ben gek op Heerenveen, maar met de mensen die er binnen de club over gaan heb ik geen contact. Dus het is nu niet realistisch", aldus Djuricic. "Ik heb veel opties. Maar het is erg moeilijk. Ik ben 25. Sommige mensen zeggen: 'Je bent pas 25, je hebt nog een hele carrière voor je liggen'. Maar het is ook een leeftijd waarop ik nu echt een goede keuze moet maken. Ik wil een nieuwe start, ik wil af van het gedoe van de laatste jaren."