'Superblije' Ayoub over droomtransfer naar Feyenoord: 'Dat zei Sofyan Amrabat ook'

'Superblije' Ayoub over droomtransfer naar Feyenoord: 'Dat zei Sofyan Amrabat ook'

17-01-2018 17:17
47

Yassine Ayoub is 'superblij' met zijn transfer naar Feyenoord. Woensdag zette de 23-jarige middenvelder van FC Utrecht zijn krabbel onder een vierjarig contract in De Kuip. 

"Feyenoord is een hele mooie en grote club, waar ik altijd al graag naar keek. Vanaf de buitenkant natuurlijk, en ze zeggen vaak dat je pas beseft hoe groot Feyenoord écht is als je er eenmaal speelt", zegt de international van Marokko in een eerste reactie op de website van Feyenoord

"Ook mijn goede vriend Sofyan Amrabat sprak woorden van die strekking. Straks ga ik het allemaal zelf meemaken en daar kijk ik erg naar uit. Op het moment dat Feyenoord bij mij aanklopte, wist ik direct dat dit mijn volgende stap moest worden."

"Met alle partijen is afgesproken om het nieuws rondom mijn transfer nu klein te houden. Ik heb heel veel respect voor FC Utrecht en veel aan de club te danken. De komende maanden blijf ik me vol inzetten voor het team, met als doel het seizoen mooi af te maken en voor het hoogst haalbare te gaan. Nog een half jaar knallen in de Galgenwaard en daarna op naar een mooie tijd in De Kuip."

Lees ook: Witte rook uit Rotterdam-Zuid: Ayoub aan de slag bij Feyenoord