FC Groningen bereikt akkoord en verkoopt aanvaller: We zijn er trots op

FC Groningen bereikt akkoord en verkoopt aanvaller: "We zijn er trots op"

17-01-2018 17:35
32

Het is officieel: Oussama Idrissi maakt per direct de overstap van FC Groningen naar AZ. Beide clubs hebben de transfer van de 21-jarige aanvaller woensdagmiddag bevestigd. 

Idrissi tekent in Alkmaar een contract voor 4,5 jaar. Wat AZ voor hem betaalt, is onbekend. "Oussama Idrissi is ruim twee jaar geleden transfervrij overgekomen van Feyenoord en heeft zich bij ons goed doorontwikkeld, daar staat FC Groningen als club ook bekend om. Wij zijn er trots op dat de scouting een aantal jaren geleden de kwaliteiten van een jonge jongen op de juiste waarde heeft ingeschat", zegt Ron Jans, technisch manager van Groningen, op de website van de club

Idrissi is blij met zijn overstap, zegt hij in een eerste reactie via de officiële kanalen van AZ. "Ik was na het eerste gesprek met AZ gelijk overtuigd dat ik naar deze club moest gaan. Daarna heb ik ook met de trainer een goed gesprek gehad over voetbal, verwachtingen en de speelstijl van AZ."

"Ik kijk heel erg uit naar de samenwerking met mijn nieuwe club. Er is hier een heel goede spelersgroep en het trainingscomplex straalt een topsportklimaat uit."