El Hamdaoui maakt doorstart in Eredivisie: Ik ben elke dag bezig geweest

El Hamdaoui maakt doorstart in Eredivisie: "Ik ben elke dag bezig geweest"

17-01-2018 18:24
49

Mounir El Hamdaoui is officieel speler van FC Twente. De Enschedese club bevestigt de komst van de 33-jarige aanvaller woensdagavond via de officiële kanalen.

El Hamdaoui heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot het einde van het seizoen. Sinds de jaarwisseling trainde de routinier al mee in Enschede, waar hij met onmiddellijke ingang het shirt met rugnummer 29 gaat dragen. El Hamdaoui is na Adam Maher, die overkwam van PSV, de tweede versterking deze winter.

"Ik heb afgelopen twee weken meegetraind met FC Twente en voel me goed bij deze overstap", vertelt El Hamdaoui op de website van zijn nieuwe club. Hij was clubloos sinds hij eind vorig seizoen vertrok bij Al-Taawon uit Saudi-Arabië. "Sinds de zomer trainde ik bij AZ mee en ben sindsdien elke dag bezig geweest."

"Hiervoor heb ik een aantal jaar in het buitenland gespeeld en dan voelt het ook wel weer vertrouwd om terug te zijn in Nederland. Dat het bij FC Twente is, vind ik mooi. Een grote club met een mooi stadion en goede supporters. Oussama Assaidi ken ik en daar heb ik de afgelopen tijd meerdere keren contact mee gehad over de club", besluit El Hamdaoui.

FC Twente is na Excelsior, Willem II, AZ en Ajax de vijfde Nederlandse werkgever van El Hamdaoui.