'Ik weet dat er interesse is van Ajax. Ik wil graag in de top-drie voetballen'

'Ik weet dat er interesse is van Ajax. Ik wil graag in de top-drie voetballen'

18-01-2018 18:22
54

Ajax én diverse ploegen uit het buitenland hebben momenteel concrete belangstelling voor Zakaria Labyad. De topscorer van FC Utrecht vertelt dat donderdag zelf voor de camera van RTV Utrecht. 

Of hij op korte termijn de verhuisdozen moet inpakken, weet Labyad niet. "Zolang FC Utrecht en Ajax niets naar buiten brengen zal er niets concreet zijn, maar persoonlijk weet ik wel dat er interesse is", zegt de dribbelaar

"Er zijn meerdere clubs die concrete belangstelling hebben. Het is nu aan mij en aan de club waar ik me goed bij voel. Het gaat om clubs uit Nederland en uit het buitenland", vervolgt de voormalig speler van PSV en Sporting Portugal. "De transfermarkt is nog twee weken open, er kan van alles gebeuren. Ik moet nu ook nadenken over wat beter is: hier een halfjaar blijven of een stap hogerop?"

Een scenario à la Yassin Ayoub - hij tekende woensdag bij Feyenoord en maakt het seizoen af in stadion Galgenwaard - sluit Labyad niet uit. "Ik heb veel aan FC Utrecht te danken. (...) Maar ik heb mijn ambities uitgesproken. Misschien denken sommige mensen: waarom nu? Iedereen heeft ambities. Ik wil in de top-drie voetballen of bij een mooie club in het buitenland."

Lees ook: 'Ten Hag kan oude bekende begroeten in Amsterdam: Ajax druk bezig met Labyad'