'Ajax ontvangt bod van 10 miljoen euro op Younes; Duitser heeft geen interesse'

'Ajax ontvangt bod van 10 miljoen euro op Younes; Duitser heeft geen interesse'

18-01-2018 20:25
74

Swansea City kan de komst van Amin Younes naar Wales uit het hoofd zetten. De aanvaller van Ajax wil naar SSC Napoli verkassen. Dat meldt Gianluci Di Marzio. Eerder op de dag maakte de Italiaanse journalist melding van een bod uit de Premier League. 

Deze week ontvingen Younes en zijn management een aanbieding van Swansea, dat momenteel op de laatste plaats staat in de hoogste divisie van Engeland. The Swans waren volgens Di Marzio bereid om tien miljoen euro af te tikken voor Younes. Het contract van de Duitser loopt over enkele maanden af, aangezien Ajax de optie in zijn contract nog niet heeft gelicht.

Wedden

Meer odds

Ajax en kamp-Younes spraken over het bod uit Amsterdam, maar de international zélf heeft een streep gezet door de mogelijke transfer. Younes heeft zijn zinnen gezet op Napoli. Het probleem is dat de Italiaanse grootmacht deze maand niet diep in de buidel wil tasten. Eerder werd in Italië geschreven dat Napoli maximaal één miljoen euro wil betalen voor Younes.

De kans wordt steeds groter dat Ajax de vleugelaanvaller in de zomer transfervrij ziet vertrekken, concludeert Di Marzio.