Feyenoord rekent niet op Van Persie: Of hij moet zo binnenwandelen

Feyenoord rekent niet op Van Persie: "Of hij moet zo binnenwandelen"

19-01-2018 13:38
24

Robin van Persie speelt zondag niet mee bij Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax. Dat verwacht Jean-Paul van Gastel, assistent-trainer in De Kuip.

Op de vraag of Van Persie erbij is in Amsterdam, antwoordt Van Gastel volgens het Algemeen Dagblad: "Volgens mij niet. Of hij moet zo nog binnen kunnen wandelen. Het is gewoon wachten tot het moment dat hij binnen is." De Feyenoord-assistent vindt het 'mooi' dat Van Persie terugkomt naar De Kuip.

Feyenoord is eruit met Van Persie, maar Fenerbahçe nog niet. Omdat de 34-jarige spits vóór vrijdag 17.00 uur ingeschreven moest zijn bij de KNVB, is de kans op zijn inzetbaarheid in de Klassieker nihil.

Van Gastel schoof vrijdagmiddag aan voor de persconferentie, omdat hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst ziek is. "Giovanni heeft last van de luchtwegen. Waarschijnlijk is hij morgen gewoon op training. Ik zelf ook twee dagen ziek geweest", aldus Van Gastel, bij wie het opviel dat hij vooral niet teveel wilde zeggen. "Gio is het aanspreekpunt", citeert het AD hem.