'Ik heb Ajax en Feyenoord gezien, maar sta nog niet te huppelen van plezier'

'Ik heb Ajax en Feyenoord gezien, maar sta nog niet te huppelen van plezier'

19-01-2018 21:17
10

Jan Boskamp is nog niet te spreken over het spel van zowel Feyenoord als Ajax. De analist heeft wedstrijden van beide ploegen tijdens het trainingskamp bekeken en is nog niet om. Zondag treffen Ajax en Feyenoord elkaar in Amsterdam.

"Ik heb Ajax twee keer zien spelen en Feyenoord zien spelen en kan nou niet zeggen dat ik sta te huppelen van plezier", zegt Boskamp tegen Voetbal Inside. "Als Feyenoorder hoop je dat het weer gaat gebeuren (winnen van Ajax, red.). Iedereen zegt dat ze de van de Champions League af zijn, maar in de periode daarvoor creërden we ook veel kansen, maar was het voetballen ook niet lekker om naar te kijken. Ik hoop dat het nu beter is. Maar je speelt wel in de Arena met die 50.000 gasten erachter."

Boskamp durft niet met zekerheid te zeggen wie de beste selectie heeft. "Wij hebben gewoon een heel goede selectie, maar als ik naar Ajax kijk lopen er toch spelers die het verschil kunnen maken met een individuele actie. Dat is wat wij minder hebben. Berghuis en Larsson hebben dat wel, maar ik ben nog steeds op zoek naar een vaste ploeg. Er wordt zoveel gewisseld. Misschien dat er nu stabiliteit is."