'Real Madrid is 'bestand' helemaal vergeten en denkt aan Atlético-ster'

'Real Madrid is 'bestand' helemaal vergeten en denkt aan Atlético-ster'

20-01-2018 21:09
16

Antoine Griezmann wordt nadrukkelijk gelinkt aan een zomers vertrek naar FC Barcelona, maar het is niet ondenkbaar dat Real Madrid met hem aan de haal gaat. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Marca zaterdag.

De transfer van Theo Hernandez van Atlético Madrid naar Real Madrid afgelopen zomer kan de weg wel eens geplaveid hebben voor Griezmann, denkt de Madrileense sportkrant. Daarmee brak de Koninklijke het 'bestand' met de stadgenoot om geen spelers van elkaar te kopen.

Volgens bronnen binnen de club was de 26-jarige Fransman afgelopen zomer al een belangrijk doelwit geweest, zij het niet dat de doorbraak van landgenoot Kylian Mbappé roet in het eten gooide. Real richtte alle pijlen op Mbappé, die evenwel de voorkeur gaf aan een overstap naar Paris Saint-Germain. Nu staat Griezmann dus weer op het lijstje van voorzitter Florentino Perez.

De sterspeler van Atlético is extra interessant vanwege zijn prijskaartje van honderd miljoen euro. Hij is na Neymar en Eden Hazard de volgende linksbuiten van naam die met de Champions League-winnaar in verband wordt gebracht.

Lees ookBarcelona krijgt berichten mee en komt met officieel statement over Griezmann