VVV vertrekt met punt uit Den Haag: Seuntjens laat kans op eeuwige roem liggen

20-01-2018 21:42
24

VVV-Venlo heeft na een spannende slotfase een punt gepakt in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Johnatan Opoku bepaalde de eindstand in de slotfase op 1-1. Bjorn Johnsen had de thuisploeg voor rust op voorsprong gezet.

ADO zocht vanaf het eerste fluitsignaal de aanval en drong VVV terug. De bezoekers moesten het vooral hebben van de counter, maar Johnsen sloeg als eerste toe. De spits veranderde een schot van Danny Bakker van baan, waardoor doelman Lars Unnerstall kansloos was.

In de tweede helft kroop VVV uit zijn schulp. De Limburgers hadden pech met een kopbal op de paal van Vito van Crooy. ADO liet zich in slaap sussen en ook het 'Haags kwartiertje' kon de ploeg van Fons Groenendijk niet wakker schudden. Opoku presenteerde de rekening door alleen voor Zwinkels kalm te blijven.

Ralf Seuntjens had zelfs nog de winnende op zijn schoen, op aangeven van invaller Romeo Castelen, maar miste een open kans. VVV is daardoor met 23 punten terug te vinden op de tiende plaats, terwijl ADO de nummer acht is met 27 punten.