'Tottenham draait bij en aast op peperdure Malcom, ex-doelwit Ajax en toptalent'

'Tottenham draait bij en aast op peperdure Malcom, ex-doelwit Ajax en toptalent'

22-01-2018 09:36
11

Tottenham Hotspur deed deze winter nog geen aankopen, maar daar komt mogelijk snel verandering in. Na het bloedeloze gelijkspel tegen Southampton (1-1) mikt de Londense club op drie spelers.

Het gaat volgens The Times om Malcom, Richarlison en Ryan Sessegnon. Malcom is een twintigjarige Braziliaan, die dit seizoen zijn grote doorbraak beleeft bij Girondins Bordeaux. Arsenal had hem aanvankelijk op de korrel als opvolger van Alexis Sánchez, maar inmiddels zou Tottenham ook daadwerkelijk een bod hebben uitgebracht. De club heeft naar verluidt 50 miljoen euro over voor Malcom.

Ook Richarlison en Sessegnon staan in de belangstelling van Tottenham. Richarlison maakt tijdens zijn debuutseizoen in de Premier League veel indruk bij Watford en mag hopen op een mooie vervolgstap. In de zomer was Ajax nog dicht bij zijn komst. Sessegnon is een zeventienjarige linksback van Fulham, die in Engeland vaak wordt vergeleken met Gareth Bale. Tottenham wil Sessegnon deze maand kopen en hem vervolgens nog een seizoen stallen bij Fulham.