Feyenoord strikt Van Persie met 'tussentijdse evaluatie': Mooi en bijzonder

Feyenoord strikt Van Persie met 'tussentijdse evaluatie': "Mooi en bijzonder"

22-01-2018 09:55
98

Robin van Persie is officieel terug bij Feyenoord. Maandagochtend werd de 34-jarige spits, die het shirt met rugnummer 32 gaat dragen, gepresenteerd in De Kuip.

Van Persie heeft volgens Feyenoord een contract voor anderhalf jaar getekend met een 'tussentijdse evaluatie'. De 102-voudig international en alltime topscorer van het Nederlands elftal komt transfervrij over van Fenerbahçe en traint later op de maandag voor het eerst mee met de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst.

"We hebben steeds gezegd dat Robin meer dan welkom is bij Feyenoord en we zijn heel blij dat hij nu aansluit bij de selectie", reageert technisch directeur Martin van Geel op de clubsite. "Het is mooi en bijzonder dat na onder andere Dirk Kuyt en Giovanni van Bronckhorst opnieuw een icoon terugkeert bij Feyenoord. Met zijn enorme ervaring en grote kwaliteiten als speler kan hij absoluut van grote waarde zijn voor het team."

Van Persie maakt op 3 februari 2002 zijn debuut voor Feyenoord in het shirt met rugnummer 32. Na omzwervingen bij Arsenal, Manchester United en Fenerbahçe keert hij nu met hetzelfde rugnummer terug in Rotterdam-Zuid.