Update: PSG maakt komst van oud-speler Real officieel: contract tot 2019

Update: PSG maakt komst van oud-speler Real officieel: contract tot 2019

23-01-2018 18:36
24

Paris Saint-Germain staat op het punt zich te versterken met Lassana Diarra. De geroutineerde middenvelder (32) wordt maandag gekeurd.

Dat melden Le Parisien en L'Equipe maandag. Diarra arriveerde maandagochtend in Parijs voor een medische keuring. Als de laatste check geen problemen oplevert, zet hij zijn handtekening onder een contract voor anderhalf seizoen, tot de zomer van 2019.

Diarra is met PSG toe aan opnieuw een verrassende vervolgstap. De controleur speelde voor onder meer Chelsea, Arsenal en Real Madrid, voordat hij in het seizoen 2013/2014 bij Lokomotiv Moskou belandde. In Rusland kreeg hij ruzie met de clubleiding, waarna hij weigerde te trainen, ontslagen werd en een boete van tien miljoen euro moest betalen.

Vlak voor de kerst liet Diarra zijn contract ontbinden bij Al Jazira, dat wordt getraind door Henk ten Cate. Waarschijnlijk kan de 34-voudig international van Frankrijk, die door meer Europese topclubs werd gevolgd, nog deze week aansluiten bij PSG.

Update 23/1, 18.36 uur: Lassana Diarra mag zich officieel speler noemen van Paris Saint-Germain. De koploper van de Ligue 1 heeft de 32-jarige middenvelder vastgelegd tot medio 2019.