Bod van Real Madrid op Liverpool-ster aangekondigd: 'Geweldig voor ons land'

Bod van Real Madrid op Liverpool-ster aangekondigd: 'Geweldig voor ons land'

23-01-2018 08:34
11

Real Madrid wil zich versterken met Mohamed Salah. De Koninklijke gaat in de zomer een bod uitbrengen op de 25-jarige aanvaller, meldt althans de voorzitter van de Egyptische voetbalbond.

Salah is een revelatie bij Liverpool sinds hij afgelopen zomer voor veertig miljoen euro overkwam van AS Roma. De Egyptenaar scoorde al achttien keer in de Premier League en gaf ook nog eens zes assists. Dat heeft ook op Real Madrid indruk gemaakt, al lijken The Reds niet happig op een transfer van de rechtsbuiten die een contract heeft tot medio 2022 op Anfield.

Preses Hany Abo Rida van de Egyptische bond denkt echter dat een transfer van Salah naar Real 'geweldig' is voor zijn land. "Real zal in de zomer een bod uitbrengen op Salah", laat hij weten, geciteerd door The Liverpool Echo. "Salah probeert nu zijn spel te verbeteren. Als een Egyptische speler voor zo'n grote club gaat spelen, is dat natuurlijk geweldig voor ons voetbal."

Liverpool raakte deze maand al een andere ster kwijt. Philippe Coutinho vertrok naar FC Barcelona, dat een bedrag tussen de 120 en 160 miljoen euro betaalt.