Update: 'Roda-verdediger per direct naar Duitsland: contract voor 3,5 jaar'

Update: 'Roda-verdediger per direct naar Duitsland: contract voor 3,5 jaar'

23-01-2018 21:53
58

Volgens Voetbal International is de kans groot dat Roda JC spoedig afscheid moet nemen van Frederic Ananou. De twintigjarige verdediger staat namelijk in de belangstelling van FC Ingolstadt 04, een club uit de Tweede Bundesliga.

Ananou heeft inmiddels 29 wedstrijden gespeeld voor de nummer zeventien van de Eredivisie. Vorig jaar stroomde hij door vanuit de beloftenploeg. Ananou maakte indruk in Kerkrade en heeft inmiddels de interesse gewekt van Ingolstadt, dat vierde staat in Duitsland. De Duitse club hoopt deze transferperiode zaken te doen met Roda en Ananou naar Duitsland te halen.

VI denkt dat Ananou wellicht te porren is voor een transfer naar Ingolstadt, waar hij waarschijnlijk een stuk meer kan verdienen dan wat hij nu in Kerkrade krijgt. Bij Roda behoort de verdediger nog niet tot de grootverdieners. Het contract van Ananou loopt door tot de komende zomer, maar Roda heeft een optie op nog een extra jaar. De club gaat uit van een vertrek van Ananou en is op zoek naar een potentiële vervanger.

Update 21.53: Volgens dagblad de Limburger vertrekt Ananou per direct bij Roda JC. De verdediger tekent bij FC Ingolstadt 04 een contract voor 3,5 jaar. De Duitse club legt een transfersom op tafel, maar de hoogte is niet bekend.