'Hoop Van der Vaart snel te zien om het over mijn transfer naar Ajax te hebben'

'Hoop Van der Vaart snel te zien om het over mijn transfer naar Ajax te hebben'

23-01-2018 23:01
19

Rasmus Nissen Kristensen heeft na de Klassieker tegen Feyenoord met Kasper Dolberg gesproken. De Ajax-aanwinst was alleen maar positief over de nieuwe club van de Deense rechtsback, die dinsdag door Ajax is gecontracteerd.

"Ik ben bij Ajax - Feyenoord en heb met Kasper Dolberg gesproken na afloop", zegt Kristensen (20) voor de camera van Ajax TV. "Hij is een vriend van mij en ik heb met hem in het nationale team gespeeld. En tegen hem in Denemarken. Ik heb overal met hem over gesproken en hij had alleen maar goede woorden over Ajax."

Kristensen komt over van FC Midtjylland, waar Rafael van der Vaart onder contract staat. De Nederlander adviseerde de Deen om naar Ajax te gaan, maar heeft nog niet met hem gesproken nu de deal rond is. "Daar heb ik nog geen tijd voor gehad. Het ging ineens allemaal heel snel, ik zat ineens in het vliegtuig. Maar ik heb vaak met hem over zijn carrière gesproken en hij zei altijd dat het heel goed was om bij Ajax te zijn. Hij is een hele leuke jongen dus ik hoop hem snel te zien om het hierover te hebben."