'Van Geel zet zich schrap: Engels miljoenenbod op Feyenoord-spits Jörgensen'

'Van Geel zet zich schrap: Engels miljoenenbod op Feyenoord-spits Jörgensen'

23-01-2018 23:17
126

Newcastle United staat op het punt om een miljoenenbod te doen op Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen. Dat meldt Voetbal International op basis van 'goed ingevoerde Engelse bronnen'. De 27-jarige spits wordt al sinds de zomer in de gaten gehouden door de Premier League-club.

Jörgensen heeft in zijn eerste seizoen bij Feyenoord veel indruk gemaakt op diverse Europese clubs. Hij kroonde zich met 21 doelpunten tot topscorer. In de strijd om lijfsbehoud is Newcastle op zoek naar een spits die makkelijk doelpunten kan maken. Bij de huidige nummer vijftien van Engeland is de Spanjaard Joselu met vier treffers momenteel clubtopscorer. Jörgensen heeft er dit seizoen tot nu toe zeven gemaakt.

Jörgensen heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2021, waardoor geïnteresseerde clubs met een forse transfersom over de brug moeten komen. Technisch directeur Martin van Geel lijkt in ieder geval niet van plan om de Deense spits voor een spotprijsje te laten gaan. Het is niet bekend hoe hoog het bod is dat Newcastle mogelijk op Jörgensen gaat doen.