'Barcelona vervolgt opruiming en verlangt 10 à 12 miljoen voor overbodige back'

'Barcelona vervolgt opruiming en verlangt 10 à 12 miljoen voor overbodige back'

Gepubliceerd: woensdag 24 januari 2018 om 08:59wo 24-01-2018 om 08:59

FC Barcelona lijkt de winterse schoonmaak een vervolg te geven. De Catalanen namen onlangs afscheid van Rafinha (verhuurd aan Internazionale) en Javier Mascherano (naar het Chinese Hebei China Fortune) en zwaaien vermoedelijk ook Aleix Vidal uit.

Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport en het Spaanse Mundo Deportivo is de Primera Division-koploper in onderhandeling met AS Roma over de rechtsback. Barça wil naar verluidt een bedrag tussen de tien en twaalf miljoen vangen voor de overbodige rechtsback. De 28-jarige Vidal werd onlangs ook in verband gebracht met een terugkeer naar zijn oude club Sevilla, maar AS Roma lijkt op dit moment de beste papieren te hebben.

De Romeinen zijn van plan om deze winter versterking te halen voor de onderbezette rechtsbackpositie. Rick Karsdorp kampt met een zware knieblessure, Bruno Peres weet niet te overtuigen in de Italiaanse hoofdstad en Alessandro Florenzi vult liever een meer aanvallende positie in. Vidal kwam dit seizoen tot tien Primera Division-wedstrijden, waarvan drie als basisspeler, en zag concurrent Sergi Roberto onlangs bijtekenen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws