Advocaat geconfronteerd met gerucht: 'Tenzij Sparta mij wegstuurt'

Advocaat geconfronteerd met gerucht: 'Tenzij Sparta mij wegstuurt'

Gepubliceerd: donderdag 25 januari 2018 om 17:21do 25-01-2018 om 17:21

Dick Advocaat is niet van plan om Sparta vroegtijdig te verlaten. Er wordt gespeculeerd over een vroegtijdig afscheid van Advocaat als hij niet de gewenste versterkingen krijgt. Onzin, zegt de zeventigjarige trainer.

"Hoe ze daarbij komen weet ik niet", reageert Advocaat op de persconferentie. "Ik maak het seizoen bij Sparta af, dat weet iedereen en daar staat iedereen achter. Tenzij ze mij wegsturen. Of dat gaat gebeuren? Nee", is hij stellig.

Advocaat verloor zijn eerste twee duels met Sparta van respectievelijk Vitesse en Excelsior. Vrijdag wacht een traditioneel lastige uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. "Ik heb daar met PSV zelden gewonnen. Nu moeten we laten zien dat dit een andere periode is. We móeten een resultaat halen tegen een goed voetballend Heerenveen. Het lijkt mij als speler prettig om daar te spelen."

"Het moet wel gaan gebeuren. We staan nu al een paar punten achter. Dat weet de ploeg ook. Als ik de jongens zie trainen, ziet dat er vrij goed uit. Ik heb best veel voorbeelden. Als ik het positiespel en het plezier zie, komen de punten vanzelf. Vertrouwen krijg je als je een keer wint."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Blijft Sparta in de Eredivisie?

(1661 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws