'Voor PSV geweldig, een van de beste Nederlandse voetballers aller tijden'

'Voor PSV geweldig, een van de beste Nederlandse voetballers aller tijden'

Gepubliceerd: donderdag 25 januari 2018 om 17:52do 25-01-2018 om 17:52

Klaas-Jan Huntelaar keerde terug naar Ajax, Robin van Persie naar Feyenoord, maar Arjen Robben moet niet terugkeren naar PSV. Althans, dat is de mening van René van de Kerkhof. Het PSV-icoon ziet een rentree van de 34-jarige speler van Bayern München niet zitten.

"Ik denk niet dat dat gaat gebeuren", zegt Van de Kerkhof tegen Voetbal Inside. Hij hoopt dat Van Persie wat kan laten zien in Rotterdam-Zuid. "Misschien kan Van Persie Feyenoord terug op niveau brengen, maar hij heeft een bepaalde leeftijd (34, red.). Hij is het afgelopen jaar veel geblesseerd geweest en speelde weinig. Ik wacht het af, maar ik hoop voor hem dat hij toch wat kan laten zien."

Van de Kerkhof ziet een terugkeer van Robben niet zitten. "Op basis van dat hij op leeftijd is en veel geblesseerd is geweest. In de wedstrijden die hij speelde, speelde hij wel behoorlijk. Maar hij was teveel geblesseerd. Ik denk ook niet dat PSV achter Robben aan zal gaan."

Broer Willy van de Kerkhof is het niet eens met René. "Nee, helemaal niet. Spelers als Robben en Van Persie hebben een grote impact op een elftal. Al is het maar in de kleedkamer. Dat is onontbeerlijk voor jonge spelers in het elftal. Ik zou het toejuichen. Van Persie is al bij Feyenoord, maar ik zou het toejuichen als Robben naar PSV komt. Dat is voor PSV, maar ook voor de uitstraling van de club geweldig. Hij is toch een van de beste Nederlandse voetballers aller tijden geweest."

Poll

Moet Robben terugkeren naar PSV?

(1642 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws