'FC Groningen komt in actie en waagt nieuwe poging voor mislukte spits'

'FC Groningen komt in actie en waagt nieuwe poging voor mislukte spits'

25-01-2018 21:47
15

FC Groningen waagt een nieuwe poging om zich te versterken met Kenan Kodro. Afgelopen zomer bereikte de eredivisionist met Osasuna een akkoord over de transfer van de Bosnische spits naar Nederland. Kodro (24) koos toen echter voor een avontuur bij FSV Mainz. 

De Duitse club zou nu bereid zijn om mee te werken aan een (tijdelijk) vertrek van de international. Het Bosnische SC Sport schrijft dat donderdag. Bij Bundesliga-formatie Mainz stond Kodro dit seizoen slechts twee keer in de basis. Hij viel zes keer in. De spits scoorde niet. 

Wedden

Meer odds

Vanuit Zwitserland is er volgens SC Sport concrete belangstelling voor Kodro en ook Groningen zou willen proberen om de aanvaller naar het Noordlease Stadion te halen. Afgelopen zomer vertelde directeur Hans Nijland dat de komst van Kodro direct van de baan was toen Mainz zich eenmaal gemeld had. 

"Zij zijn in staat een salaris te betalen dat vijf of zes keer zo hoog ligt dan het salarisplafond dat wij hanteren. Dan is de keus voor zo'n jongen heel simpel en zijn wij nagenoeg kansloos", zei hij