Vervelend vertrek bij Heerenveen: Ik maak me echt zorgen om de club

Vervelend vertrek bij Heerenveen: "Ik maak me echt zorgen om de club"

Gepubliceerd: donderdag 25 januari 2018 om 22:28do 25-01-2018 om 22:28

Henk Bloemers maakt zich zorgen over sc Heerenveen. Afgelopen week beleefde hij zijn laatste werkdag als commercieel manager van de club. Bloemers is bang dat het onder directeur Luuc Eisenga de verkeerde kant opgaat met Heerenveen. 

Eisenga verzocht Bloemers om niet naar buiten te treden over de gang van zaken rond zijn vertrek. "Ik mag iets vinden van deze hele toestand. Het is niet mijn doel om iemand te beschadigen, want ik heb een supertijd gehad bij Heerenveen. Ik begon bijna twee jaar geleden, de club had een chaotische tijd achter de rug. We gaven de sponsoren weer de aandacht waar ze volgens mij recht op hebben. Ze waren tevreden", vertelt hij aan de Leeuwarder Courant. 

In december kreeg Bloemers een nieuwe functie aangeboden. Hij moest dan wél veel salaris inleveren. Bloemers weigerde. "Bovendien zouden de secundaire arbeidsvoorwaarden flink verslechteren. Dat en het feit dat er achter mijn rug om al mensen waren benaderd die mijn rol als commercieel manager moesten overnemen, maakten dat ik een heel slecht gevoel kreeg. Ik maakte me zorgen over de geloofwaardigheid van mij en de club richting fans en sponsoren."

Met de persoon Eisinga heeft Bloemers naar eigen zeggen geen problemen. "Maar wel met hem als leidinggevende en zijn visie en beleid. Ik maak me echt zorgen om de club."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws