'Rumoer' rond PSV-doelwit Sandler: Dat zal ik niet ontkennen

'Rumoer' rond PSV-doelwit Sandler: "Dat zal ik niet ontkennen"

27-01-2018 19:45
10

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, sluit niet uit dat het ergens in de komende dagen nog onrustig wordt rond Philippe Sandler. De verdediger wordt gelinkt aan PSV en AZ. Op dit moment ligt er géén concreet bod op tafel bij de nummer vier van de ranglijst, verzekert Nijkamp. 

Afgelopen week schreven diverse media dat PSV in de markt is voor Sandler. De twintigjarige stopper ontwikkelt zich uitstekend in Zwolle. Namens PSV zaten technisch manager Marcel Brands en hoofd scouting John de Jong op de tribune bij een thuisduel van PEC. 

"Er is geen concreet bod meer gekomen. De laatste bieding was van AZ. Dat speelde rond de kerst", aldus Nijkamp voor de camera van FOX Sports"Daarna is er eigenlijk niets concreets meer gebeurd."

"PSV heeft zich niet gemeld bij ons", vervolgt hij. "Ik weet niet of dat nog gaat gebeuren. Tot woensdag zou dat nog kunnen. Er is wel wat rumoer rond Philippe, dat zal ik niet ontkennen. Vanuit het buitenland wordt er ook geïnformeerd. Het kan snel gaan, dat kan zomaar concreet worden."

Het is de intentie van PEC om Sandler nog een halfjaar te houden, geeft Nijkamp aan. "En ook vanuit hem. Ik denk dat dat goed voor hem is."