Update: Sparta bevestigt contractontbinding van 'Real Madrid-doelman'

Update: Sparta bevestigt contractontbinding van 'Real Madrid-doelman'

31-01-2018 13:40
23

Sparta heeft wederom een speler laten gaan. Het contract van doelman Alexandro Craninx, die afgelopen zomer overkwam van Real Madrid, is ontbonden, meldt Voetbal International zaterdagavond.

De 22-jarige Spanjaard met Belgische ouders tekende afgelopen zomer een contract voor drie seizoenen op Het Kasteel. Craninx belandde in de pikorde echter achter Roy Kortsmit en Leonard Nienhuis en maakte zijn minuten in de Tweede Divisie namens Jong Sparta. Naar verwachting gaat hij terug naar Spanje om daar een nieuwe club te zoeken.

Het is het volgende wapenfeit van Sparta, dat bezig is aan een drukke transferwinter. De nieuwe trainer Dick Advocaat liet George Dobson, Daniël Breedijk en Nicholas Marfelt vertrekken uit Rotterdam-West. Daartegenover staat de komst van Soufyan Ahannach, Miquel Nelom, Dabney Dos Santos en Fred Friday.

De Kasteelheren blijven na de 2-1 nederlaag tegen sc Heerenveen van vrijdagavond hekkensluiter in de Eredivisie en hebben nog veertien wedstrijden om directe degradatie af te wenden.

Update 31/1 13.40: Alexandro Craninx is definitief geen keeper van Sparta meer. De Rotterdammers hebben via de officiële kanalen bevestigd dat het contract van de doelman in wederzijds overleg ontbonden is. De hekkensluiter van de Eredivisie haalde eerder op de dag al een nieuwe dag in de persoon van Jannik Huth.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s