'Het was niet leuk om naar ons te kijken. Bij Ajax zullen ze gek worden van ons'

'Het was niet leuk om naar ons te kijken. Bij Ajax zullen ze gek worden van ons'

29-01-2018 08:48
36

PSV is niet van plan om zich van de wijs te laten brengen door alle kritiek op het defensieve spel. De Eredivisie-koploper hanteert een realistische speelwijze en voelt zich daar prettig bij.

"Natuurlijk willen we met dominant voetbal winnen. Dat is ons doel, om dat te bereiken. Maar we zijn nog niet zover", aldus Daniel Schwaab na de 0-2 zege bij FC Twente in gesprek met De Telegraaf. De Duitse stopper is de vorige confrontatie in de Grolsch Veste nog niet vergeten. "Vorig jaar speelden we hier in de blessuretijd met 2-2 gelijk. Nu winnen we met 2-0. Dát is het verschil. (…) Het was niet onze beste wedstrijd, maar je voelt: dit is een belangrijke overwinning. Als wij zo door blijven gaan, geven we Ajax geen kans."

Wedden

Meer odds

Schwaab heeft jarenlang in de Bundesliga gespeeld en weet als geen ander dat resultaat boven alles gaat. "Bij Ajax zullen ze misschien gek van ons worden. Nou, dat is dan een goed teken. Het was niet leuk om naar ons te kijken in de tweede helft. Dan moet je anders winnen. Dat hebben we gedaan, natuurlijk ook met een beetje geluk", geeft hij toe.