Ten Hag: Soms hebben ze goede adviezen, soms is het onzin

Ten Hag: "Soms hebben ze goede adviezen, soms is het onzin"

29-01-2018 21:10
34

Erik ten Hag leest regelmatig de commentaren op zijn functioneren. De Ajax-trainer werd na afloop van het duel met FC Utrecht bekritiseerd omdat hij al zijn wisselspelers op de bank hield.

"Het is niet mogelijk om alles te lezen wat Ajax betreft, maar de belangrijkste commentaren volg je", zegt Ten Hag tegen Ajax TV.  "Soms hebben ze goede adviezen, soms is het onzin. Ik moet daarin de afweging maken. Wat ik goed en onzin vond? Dat hou ik liever voor me."

Ten Hag keerde zondag terug bij Utrecht, de club die hij een maand eerder verliet voor Ajax. "Het wekt emoties op als je heel lang op een goede manier hebt samengewerkt. Maar het gaat om de wedstrijd. Daarom heb ik dat ook centraal gezet. Dat is de essentie. De terugkeer was prima."

Een paar supporters lieten zich op negatieve wijze horen, maar over het algemeen kon Ten Hag op veel steun rekenen van de Utrecht-fans. "Dat wist ik ook, omdat ik op een prettige manier heb samengewerkt met de directie, medewerkers, maar ook met de staf en de spelers. Je zag het ook aan de drive van de spelers om van hun oude trainer te winnen. Dat was duidelijk zichtbaar. We hebben het op een goede manier aangenomen en omgezet." Utrecht - Ajax werd 0-0.

No Poll