'Ziyech wilde niet meer met Hélène Hendriks praten': Hij werd boos

'Ziyech wilde niet meer met Hélène Hendriks praten': "Hij werd boos"

29-01-2018 21:44
79

Volgens Telegraaf-journalist Valentijn Driessen wilde Hakim Ziyech niet meer praten met Hélène Hendriks naar aanleiding van het interview met FOX Sports op 20 augustus 2017. Hendriks toonde zich kritisch tegenover Ziyech, die vond dat de Ajacied te weinig verdedigende inspanningen toonde.

Na afloop van het duel met FC Groningen sprak Hendriks met Ziyech, die fel van zich af beet. "Als jij kijkt naar de afstanden die ik loop, denk ik dat je je woorden terugneemt. Het lijkt erop dat jullie de dingen zien die ik niet doe. Als jullie dingen willen zoeken, moeten jullie dat lekker doen. Jullie zoeken weer iets, jullie zoeken commotie."

Driessen zegt maandagavond bij Voetbal Inside dat Ziyech daarma niet meer met Hendriks wilde praten. "Hij werd boos, waarop ze geen toegang meer had tot Ziyech. Hij wilde niet meer met haar praten. Het lijkt wel alsof ze dat bij FOX gewoon niet willen." Naar aanleiding van het interview kon Ziyech op veel steun rekenen, maar kreeg de Ajacied op social media ook veel kritiek te verwerken omdat hij niet om zou kunnen gaan met kritiek.