Aangekondigde transfer van Liverpool heeft mogelijk alsnog gevolgen voor Feyenoord

Aangekondigde transfer van Liverpool heeft mogelijk alsnog gevolgen voor Feyenoord

29-01-2018 22:09
25

Officieel: Daniel Sturridge vertrekt naar West Bromwich Albion. Liverpool heeft de huurtransfer maandagavond via de officiële kanalen aangekondigd.

Het Engelse The Telegraph meldde eerder op maandag al dat de transfer eraan zat te komen, nu is de deal officieel. De spits blijft tot het einde van het huidige seizoen bij de nummer negentien van de Premier League. Sturridge staat inmiddels vijf jaar onder contract bij Liverpool, dat hem in 2013 overnam van Chelsea. In 133 wedstrijden heeft hij 63 doelpunten gemaakt voor The Reds.

Wedden

Meer odds

Sturridge was volgens diverse media ook in beeld bij Newcastle United, de club die geïnteresseerd is in Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen. Het is de vraag of Newcastle extra gas gaat geven voor Jörgensen nu Sturridge definitief uit zicht is. Het Algemeen Dagblad meldde maandag dat Newcastle tot 18.00 de tijd had om met een nieuw en verhoogd bod aan te kloppen bij Feyenoord. Dat gebeurde niet, waardoor de kans groot is dat Jörgensen het seizoen in Rotterdam-Zuid afmaakt.

De transferperiode duurt echter nog twee dagen, waardoor het nog steeds mogelijk is dat Jörgensen alsnog vertrekt. Newcastle zal dan wel met een verhoogd bod moeten komen en technisch directeur Martin van Geel zal met zijn hand over het hart moeten strijken en opnieuw plaats moeten nemen aan de onderhandelingstafel.