Update: 'Bod van 28 miljoen op 'niet geïnteresseerde' Promes afgeslagen'

Update: 'Bod van 28 miljoen op 'niet geïnteresseerde' Promes afgeslagen'

30-01-2018 16:47
29

Quincy Promes verkast deze week níet naar Southampton. De sterspeler van Southampton heeft zélf een streep gezet door een transfer naar The Saints, weet boulevardkrant The Daily Mirror. 

Promes (26) wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Southampton. Manager Mauricio Pellegrini bevestigde afgelopen week dat de huidige nummer achttien van de Premier League álles in het werk stelt om de Oranje-international voor het sluiten van de transferwindow vast te leggen. Engelse media meldden dat de club zo'n 30 miljoen euro wil betalen voor de aanvaller. 

Wedden

Meer odds

Verspilde energie, aldus The Daily Mirror. Promes heeft nagedacht en zijn conclusie is dat hij komende zomer waarschijnlijk naar een betere Premier League-club dan Southampton kan verkassen. De oud-speler van FC Twente en Go Ahead Eagles heeft geen trek in degradatievoetbal. 

In Moskou heeft Promes een contract tot 2021. Afgelopen jaar werd de 25-voudig international van Oranje uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Premjer Liga. 115 duels namens Spartak leverden 58 goals op.

Update 16.47: Ondanks de geruchten dat Promes géén interesse in een overstap naar het St. Mary's Stadium, lijken Southampton en Spartak Moskou wel degelijk in onderhandeling te zijn over de Oranje-aanvaller. Volgens Sky Sports is een bod van ongeveer 28 miljoen euro op Promes afgeslagen.