Update: 'Vertrek bij FC Groningen bijna rond: transfer levert helemaal niets op'

Update: 'Vertrek bij FC Groningen bijna rond: transfer levert helemaal niets op'

Gepubliceerd: woensdag 31 januari 2018 om 16:06wo 31-01-2018 om 16:06

Mo Allach gaat shoppen in de Eredivisie. Maccabi Haifa is met FC Groningen in gesprek over de transfer van Etiënne Reijnen.

Allach voert als technisch directeur van de Israëlische club de gesprekken met collega Ron Jans. Jans laat aan RTV Noord weten dat de belangstelling van Haifa 'zeer serieus' is. Bij de club is inmiddels ook Fred Rutten werkzaam als trainer.

Reijnen mag van FC Groningen tussentijds vertrekken. Zijn contract bij de Eredivisie-club loopt komende zomer af. Door de serieuze gesprekken tussen Groningen en Maccabi Haifa traint Reijnen dinsdag niet mee met de rest van de selectie. De centrale verdediger kwam dit seizoen acht duels in actie voor Groningen en heeft een verleden bij SC Cambuur, AZ en PEC Zwolle. Ook Willem II was geïnteresseerd.

Update 31/1 16.06: De overstap van Reijnen naar Maccabi Haifa is bijna rond. RTV Noord meldt dat woensdag. In Israël worden momenteel de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet. Groningen gaat naar verluidt niets verdienen aan de verdediger. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws