'Manchester City trekt alle registers open en doet megabod op Mahrez'

'Manchester City trekt alle registers open en doet megabod op Mahrez'

30-01-2018 16:05
67

Manchester City heeft een megabod uitgebracht op Riyad Mahrez. De koploper van de Premier League is bereid om liefst 68 miljoen euro op tafel te leggen voor de Algerijnse sterspeler van Leicester City. 

France Football meldt dat dinsdagmiddag. City wil spijkers met koppen slaan, nu Leroy Sané voorlopig niet inzetbaar is. De Duitse aanvaller raakte afgelopen weekend geblesseerd en is ongeveer zes weken niet inzetbaar. 

Wedden

Meer odds

Mahrez moet de selectie van manager Pep Guardiola nu komen versterken. Onder meer kwaliteitskrant The Telegraph bevestigt inmiddels dat City inderdaad bij Leicester heeft aangeklopt voor Mahrez. Het is zeer de vraag of de linkspoot één dag voor het sluiten van de transfermarkt nog mag vertrekken. Overigens werd eerder gemeld dat de leiding van The Foxes aan Mahrez de toezegging had gedaan dat er bij een interessant bod in januari zou worden meegewerkt aan een vertrek. 

Eerder op de dag rondde Man City de komst van Aymeric Laporte af. Voor de verdediger van Athletic Bilbao werd 65 miljoen euro betaald