Update: PSV-talent arriveert in Italië voor definitieve deal met Juventus

Update: PSV-talent arriveert in Italië voor definitieve deal met Juventus

31-01-2018 17:44
25

Toptalent Leandro Fernandes gaat de jeugdopleiding van PSV nog deze winter verlaten. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat de achttienjarige middenvelder de overstap maakt naar Juventus. 

Woensdag reist Fernandes af naar Italië om een medische keuring af te leggen. Wanneer de laatste formaliteiten worden afgerond, tekent de speler van PSV onder 19 een contract bij de Italiaanse grootmacht. Het ED schrijft dat de kans wel groot is dat hij het seizoen afmaakt bij de Eindhovense club. 

PSV heeft tevergeefse pogingen ondernomen om Fernandes, die sinds 2013 in de jeugdopleiding van PSV speelt, in Eindhoven te houden. Juventus betaalt een krappe half miljoen euro voor het achttienjarige talent. Bovendien is er in de deal een aantal bonussen en clausules opgenomen. Fernandes stond tot komende zomer onder contract bij PSV. 

Update 17.44: PSV gaat Leandro Fernandes écht kwijtraken aan Juventus. De achttienjarige middenvelder, die wordt begeleid door zaakwaarnemer Mino Raiola, is woensdag gearriveerd in Turijn voor de medische keuring. In Italië werd gemeld dat Fernandes op huurbasis naar Sassuolo zou verkassen, maar Juventus lijkt hem te stallen in de eigen jeugd.