Kamp-Blind reageert: Het is een ingewikkelde situatie met Manchester United

Kamp-Blind reageert: "Het is een ingewikkelde situatie met Manchester United"

31-01-2018 16:36
42

Danny Blind verwacht niet dat Daley Blind op de valreep nog gaat vertrekken bij Manchester United. AS Roma is concreet voor de Oranje-international.

"Op dit moment is er niet veel tijd meer, want het is de laatste dag van de transferperiode", reageert Blind senior bij LAROMA24.IT. "Ja, ik kan bevestigen dat AS Roma hem wil hebben, maar Manchester United wil hem alleen verkopen en niet verhuren. Het is een ingewikkelde situatie met Manchester United."

"Manchester United speelt nog in de Premier League, Champions League en FA Cup, dus ze kunnen iedereen goed gebruiken. Ze willen dat Daley blijft", vervolgt Blind. "Italië zou erg interessant zijn, maar Manchester United is ook een geweldige club die geen geld nodig heeft en dus geen spelers hoeft te verkopen. Mourinho wil graag verder met de huidige groep."

Roma zou Blind willen halen als vervanger van de naar Chelsea vertrokken Emerson Palmieri. Inmiddels zouden de Italianen hebben doorgeschakeld naar een alternatief voor Blind. Het gaat om Jonathan Silva van Sporting Portugal.