Cambuur slaat opnieuw toe op deadlineday: cultheld komt, cultheld vertrekt

Cambuur slaat opnieuw toe op deadlineday: cultheld komt, cultheld vertrekt

31-01-2018 18:51
15

Kenny Teijsse (25) speelt de rest van het seizoen bij SC Cambuur. Dat meldt de Jupiler League-club woensdag. Teijsse is de tweede versterking op deadlineday.

Cambuur versterkte zich al op huurbasis met Dan Crowley van Willem II en heeft ook Teijsse gestrikt. De linksback zet zijn handtekening onder een contract tot het einde van het seizoen. Hij speelde voor het laatst bij San Francisco Deltas, dat uitkomt in de North American Soccer League. In de Verenigde Staten kwam Teijsse in totaal in 25 duels in actie.

Wedden

Meer odds

"Op de positie links in de verdediging is de spoeling dun bij ons en dat kan Kenny prima invullen", reageert technisch directeur Foeke Booy op de clubsite. "Hij is een echte winnaar en heeft veel vuur en passie in zijn spel. Dat soort type spelers heb je nodig in je selectie en passen bovendien goed bij deze club."

Smeets
Aan de samenwerking tussen Cambuur en Bryan Smeets is per direct een einde gekomen, zo laat de club uit Leeuwarden weten. Het contract van de middenvelder, die in op de laatste speeldag van het seizoen 2015/2016 Ajax van de landstitel afhield als speler van De Graafschap, is ontbonden. Smeets speelde slechts tien keer voor Cambuur.