'Tottenham wil ook na toptransfer bij Ajax aankloppen in de zomer'

'Tottenham wil ook na toptransfer bij Ajax aankloppen in de zomer'

01-02-2018 11:05
54

De komst van Lucas Moura naar Tottenham Hotspur maakt geen einde aan de belangstelling van de Premier League-club in David Neres. Dat meldt journalist Bruno Andrade, werkzaam voor onder meer het Portugese O Jogo.

Neres blijft een target voor Tottenham voor het seizoen 2018/2019. De Ajax-aanvaller werd de afgelopen transferperiode ook serieus in verband gebracht met een transfer naar de Premier League-club, maar concreet lijkt dat nooit te zijn geworden. Tottenham focuste zich volledig op het halen van Lucas Moura, die voor 28 miljoen euro overkwam van Paris Saint-Germain op de slotdag van de transfermarkt.

Wedden

Meer odds

De verwachting is dat Tottenham in de zomer wel werk gaat maken van de komst van Neres. De Braziliaanse buitenspeler heeft nog een contract tot medio 2021 in Amsterdam. Ook AC Milan, Manchester City, Liverpool en AS Roma zouden regelmatig scouts op de tribune bij Ajax hebben zitten om de Eredivisie-sensatie te bekijken. Pogingen van Tottenham om aanvaller Malcom deze winter bij Bordeaux weg te kapen liepen op niets uit omdat de Franse club niet wilde meewerken aan een transfer.