'Younes vond het sportcomplex, stadion en de stad niks en is weer vertrokken'

'Younes vond het sportcomplex, stadion en de stad niks en is weer vertrokken'

01-02-2018 14:13
69

De transfer van Amin Younes naar Napoli staat in zijn totaliteit op losse schroeven. Dat wordt geconcludeerd in Italië na een opvallende claim van oud-voetballer en zaakwaarnemer Furio Valcareggi.

Ajax was een week voor het verstrijken van de transferdeadline rond met Napoli over de transfer van Younes, die ook al persoonlijk akkoord was. Toch ging het mis. Younes cancelde de transfer vanwege 'privé-omstandigheden' en maakt het seizoen af in Amsterdam. Nu bestaat de kans dat zijn Napoli-transfer óók in de zomer niet doorgaat.

Dat valt op te maken uit de woorden van Valcareggi, zaakwaarnemer van onder meer Italiaans international Emanuele Giaccherini. "Mij is verteld dat Younes het sportcomplex, stadion San Paolo en de stad heeft bekeken, maar dat hij het allemaal niets vond. Daarop is hij weer vertrokken", aldus Valcareggi tegenover Radio Marte.

Ajax was met Napoli een transfersom van vijf miljoen euro overeengekomen. Doordat Younes een aflopend contract heeft, tot de zomer blijft en daarna pas vertrekt, kan Ajax dat geld vergeten.