Update: 'Teleurgestelde Mahrez blijft opnieuw weg bij training Leicester'

Update: 'Teleurgestelde Mahrez blijft opnieuw weg bij training Leicester'

02-02-2018 11:51
83

Riyad Mahrez heeft donderdag verstek laten gaan op de training van Leicester City. De Premier League-club liet de Algerijnse sterspeler niet naar Manchester City vertrekken op deadlineday.

Manchester City was bereid ver te gaan, maar Leicester plakte een prijskaartje van 108,5 miljoen euro op het hoofd van Mahrez. Een last minute-transfer kwam daardoor niet van de grond. Mahrez is zwaar teleurgesteld, zo blijkt uit een bericht van Sky Sports. Hij meldde zich donderdag niet op de Leicester-training.

"Riyad voelt zich heel depressief over de gang van zaken de laatste twee dagen", liet een vriend van Mahrez al weten. "Hij snapt niet waarom Leicester hem zo behandelt. Dit is de vierde transferperiode op rij dat Leicester heeft gezegd dat het wilde meewerken aan een transfer. Hij voelt dat dat hij alles heeft gedaan voor deze club."

City-manager Pep Guardiola gaf Mahrez na de 3-0 zege op West Bromwich Albion overigens nog een sprankje hoop op een zomertransfer. "Iedereen weet dat we hebben geprobeerd hem te halen, maar we konden hem niet betalen. We hebben het geprobeerd in de zomer, we hebben het geprobeerd in de winter. We blijven het proberen."

Update 01/02 19.16: Volgens The Daily Mail kan Mahrez een megaboete verwachten van zijn werkgever. De Algerijn geeft al twee dagen geen teken van leven en liet het duel met Everton van woensdagavond (2-1 verlies) aan zich voorbij gaan. Leicester gaat de maximale straf opleggen, zo is de verwachting: een boete van 235.000 euro. 

Update 02/02 11.50: Riyad Mahrez is hard bezig zichzelf onmogelijk te maken bij Leicester City. Sky Sports meldt vrijdag dat de Algerijnse sterspeler, die niet naar Manchester City mocht, voor de tweede opeenvolgende dag afwezig is bij de training.