Brands belooft Eredivisie-top waardige linksback: 'Kijken verder dan supporters'

Brands belooft Eredivisie-top waardige linksback: 'Kijken verder dan supporters'

02-02-2018 07:00
102

Marcel Brands rekent in de zomer alsnog op de komst van een linksback die er direct staat en Eredivisie-topclub waardig is. De technisch manager van PSV is ervan overtuigd dat hij er dan wel in slaagt om een opvolger voor Jetro Willems te vinden.

Volgens Brands bleek dat in januari niet haalbaar, terwijl hij ook de beoogde back-up misliep met Lumor Agbenyenu. "Of ik de indicatie heb dat er komende zomer wel een linksback komt? Absoluut", zegt hij in De Telegraaf. "Eerlijk gezegd hebben we in de winter veel minder de nadruk op de komst van een verdediger gelegd."

"Als we er iemand bij zouden halen die het groepsproces zou verstoren, zouden we daar misschien meer ellende dan profijt van hebben", legt Brands uit. Toch toonde Cocu zich enigszins ontevreden over het uitblijven van een nieuwe vleugelverdediger. "Ik denk dat iedereen binnen PSV exact weet wat we wel en niet gedaan hebben, en waarom."

"We hebben het idee dat onze topkandidaten niet in de winter, maar wel in de zomer haalbaar zijn", vervolgt de technisch manager. "Dan zou het niet verstandig zijn om nu een speler te kopen. Wij kijken iets verder dan de gemiddelde journalist of supporter."