Televisie-klus voor Nijhuis: 'Zou me niet verbazen als ze me hebben ondertiteld'

Televisie-klus voor Nijhuis: 'Zou me niet verbazen als ze me hebben ondertiteld'

02-02-2018 16:43
9

Scheidsrechter Bas Nijhuis begint steeds meer carrière in de televisiewereld te maken. De Tukker was al regelmatig te zien bij Voetbal Inside en heeft zichzelf nu verbonden aan het RTL7-programma The Arctic Challenge.

"Ik vond het wel erg leuk om te doen", vertelt Nijhuis aan TC/Tubantia over zijn presentatieklus. "We zijn door stukken gereden waar het tussen de min dertig en min veertig graden was. Dus als de zon erop staat, levert het prachtige plaatjes op." Nijhuis mocht de show aan elkaar praten. "Dan vertelt de regisseur even wat je moet vertellen over de omgeving. Over vijf minuten mag jij het zeggen, zegt hij dan. Dat is best lastig. Gelukkig gaat improviseren me best goed af."

"Als het goed is, hebben ze me niet ondertiteld. Maar het zou me niets verbazen als ze het toch hebben gedaan", lacht Nijhuis, die echter benadrukt dat zijn tv-klus een eenmalige is. "Of ik de nieuwe Johan Derksen word? Nee, er is maar één Johan Derksen. Maar als ik dan toch een vergelijking tussen mezelf en Derksen moet maken: we hebben altijd ergens een mening over en ventileren die ook altijd. Of dat verstandig is, is een tweede..."

De eerste uitzending van The Arctic Challenge is zondagmiddag om 16.30 uur op RTL7.