Kersverse Ajax-vader waarschuwt ploeggenoten: 'Het gaat niet weer 8-0 worden'

Kersverse Ajax-vader waarschuwt ploeggenoten: 'Het gaat niet weer 8-0 worden'

02-02-2018 16:59
24

Joël Veltman beleefde afgelopen week één van de mooiste momenten van zijn leven. De Ajax-captain werd dinsdagavond voor het eerst vader en heeft vanaf nu de verantwoordelijkheid over dochter Sienna.

"Een prachtig moment", vertelt Veltman aan de clubkanalen van Ajax. "Best gek eigenlijk. We hadden al twee hondjes, maar daar is dit totaal niet mee te vergelijken. Nu is het een klein meisje, dat ik samen met mijn vrouw groot ga brengen. Dat is een prachtig gevoel. Hoe het slapen ging? Wel goed, totdat ze vannacht (donderdag op vrijdag, red.) last van huilbuien kreeg. Dat hoort ook bij het vader zijn hè?"

De rechtsback zal zondagmiddag weer van de partij zijn, wanneer Ajax in de eigen Arena NAC Breda ontvangt. Eerder dit seizoen won Ajax met 0-8 in Breda, maar Veltman denkt niet dat het weer zo ver zal komen. "Zij moeten voor elk punt vechten, dus het zal niet zo makkelijk gaan als daar in Breda. Het kan niet zo zijn dat wij denken: het wordt weer zo'n uitslag. Zij zullen ook heel anders de wedstrijd ingaan, met het oog op hun revanchegevoelens."