Veltman staat niet achter Ziyech: Volgende keer gaat hij het niet meer doen

Veltman staat niet achter Ziyech: "Volgende keer gaat hij het niet meer doen"

04-02-2018 19:11
105

Joël Veltman staat niet achter de gebaren van Hakim Ziyech richting het Ajax-publiek. Dat laat de aanvoerder van de Amsterdammers weten na de 3-1 zege op NAC Breda.

Ziyech zorgde in de Arena voor het slotakkoord en juichte door de fluitende supporters van Ajax te provoceren. "Laat ik vooropstellen dat ik het niet eens ben met zijn gebaren, dat is gewoon niet goed", reageert Veltman bij FOX Sports. "Natuurlijk, als supporter ben je kritisch, zeker als Ajax-supporter. Dat mag, anders ben je geen Ajax-supporter en Ajax-speler. Ik ben het eens met hem dat er veel gefloten wordt, maar ben het niet eens met zijn gebaren."

Veltman sprak Ziyech na het laatste fluitsignaal aan op zijn gedrag. "Hij is oud en wijs genoeg om het zelf te bepalen. Dit zijn emoties... Laat ik het niet goed praten", aldus de Ajax-aanvoerder. "Volgende keer gaat hij het niet meer doen, dat zei ik hem ook al op het veld. Maar het is niet zo dat ik als vader en zoon even zeg: kom even bij me. Ik heb het hem gezegd op het veld en hij weet het ook wel."