Niet Ziyech, maar PSV'er: Misschien wel de beste speler van de Eredivisie

Niet Ziyech, maar PSV'er: "Misschien wel de beste speler van de Eredivisie"

05-02-2018 08:42
97

PSV wordt te kritisch benaderd. Dat stelt Willem Vissers van de Volkskrant in de uitzending van Studio Voetbal. De koploper van de Eredivisie won zaterdag voor de achttiende keer dit seizoen.

PEC Zwolle werd in Eindhoven met 4-0 verslagen, al overtuigde PSV opnieuw niet echt. "Buiten Eindhoven vindt men dat PSV verschrikkelijk voetbal speelt, maar ze zijn wel heel constant en laten ook mooie dingen zien", aldus Vissers. "En zo vaak in de laatste minuut scoren is geen geluk."

"PSV krijgt te veel kritiek", vindt hij. "Ze hebben een degelijk elftal en Phillip Cocu heeft heel goed ingeschat wat hij met deze spelers kan. Luuk de Jong komt er eindelijk weer aan en Joshua Brenet wordt door iedereen uitgelachen, maar is een heel degelijke speler voor PSV. En ze hebben Lozano, wat misschien wel de beste speler van de Eredivisie is."

Over Brenet: "Hij krijgt veel kritiek, maar had een belangrijke actie voor de rode kaart voor Mickey van der Hart, gaf een assist op Luuk de Jong, maakte zelf een doelpunt en had bijna een transfer naar Sevilla te pakken."