'Ik heb de keuze gemaakt om met Monica te zijn en zij deelt toevallig alles'

'Ik heb de keuze gemaakt om met Monica te zijn en zij deelt toevallig alles'

05-02-2018 09:01
29

Lars Veldwijk heeft geen trek om zich bezig te houden met de kritiek op zijn optredens in de vlogs van zijn bekende vriendin Monica Geuze. Daarin wordt de indruk gewekt dat het leven van de FC Groningen-spits aan elkaar hangt van etentjes, feestjes, borrels en laat uit bed komen.

"De kritiek op die vlogs zal er altijd zijn zolang ik geen goals maak", reageert Veldwijk in het Dagblad van het Noorden. "Zogauw ik ga scoren, vindt iedereen het geweldig dat ik met een vlogster ga. Sta ik droog, dan ben ik degene die er niet alles voor doet, niet hard genoeg traint en geen mentaliteit heeft."

"De voetballerij is heel betrekkelijk. Iedereen geeft zijn mening. Dat is prima. Ik heb de keuze gemaakt om met Monica te zijn en zij deelt toevallig alles. Dat ik maandags voor mezelf train, pikt niemand op", vervolgt hij. "Ik ben ook niet iemand die dat naar buiten gaat brengen. Zo van: kijk, ik doe heus wel wat. Mensen zullen altijd een beeld hebben. Dat mag. Zolang het respectvol is, zal ik mijn lessen trekken en daarmee leren leven."

Veldwijk weigert in te gaan op het gerucht dat hij vorige week, de nacht voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo, tot in de kleine uurtjes bij De Vrienden van Amstel Live was. Zijn arm zou te zien zijn geweest in een vlog van Geuze. "Ik ga daar niet op in. Het enige dat ik erover kwijt wil is dat ik niet lekker in mijn vel zat en dat ik moeite heb met de keuzes die er zijn gemaakt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s