Conte is het zat en doet beroep op clubleiding: 'Als de club dat inziet...'

Conte is het zat en doet beroep op clubleiding: 'Als de club dat inziet...'

05-02-2018 15:11
9

Antonio Conte doet een beroep op de clubleiding van Chelsea: de Italiaanse manager wil dat de club hem openlijk steunt. De Londenaren staan op de vierde plek in de Premier League en dat komt met name manager Conte op veel kritiek te staan. 

"Ik zou graag zien dat de club een statement maakt om de speculaties tegen te gaan", zegt Conte volgens de BBC. "Ik zou het bijvoorbeeld fijn vinden als de club een statement maakt naar de media, met een tekst als: we hebben vertrouwen in zijn positie en in zijn taak." Afgelopen woensdag gingen The Blues genadeloos onderuit op eigen veld: Bournemouth was met 0-3 te sterk. 

Met een achterstand van maar liefst negentien punten op koploper Manchester City weet men in Londen al dat een kampioenschap voor Chelsea niet meer tot de mogelijkheden behoort. "Ik geef alles wat ik in me heb voor deze club", belooft Conte. "Ik denk echt dat we er alles aan doen voor de club en als de club dat inziet, kunnen we spreken over een nieuw contract. Waarom niet?", aldus Conte, die nog een contract tot 2019 heeft bij Chelsea.