'Twee voormalig topspelers zeggen nee tegen absolute transferstunt hekkensluiter'

'Twee voormalig topspelers zeggen nee tegen absolute transferstunt hekkensluiter'

Gepubliceerd: maandag 5 februari 2018 om 15:37ma 05-02-2018 om 15:37

Benevento mag dan kansloos onderaan staan in de Serie A, de club doet er alles aan om het eerste seizoen op het hoogste niveau ook een onvergetelijke te maken. De club probeerde tijdens de afgelopen transferperiode te stunten met de komst van Alex Song en Samir Nasri, maar slaagde daar niet in. 

Slechts zeven punten verzamelde Benevento in de eerste 23 Serie A-wedstrijden die de club ooit speelde. Nummer negentien Hellas Verona heeft negen punten meer, maar aan opgeven denkt de promovendus niet, meldt Gianluca di Marzio. Benevento probeerde in januari tevergeefs zowel Song als Nasri te verleiden voor een overstap naar de hekkensluiter van Italië. 

Song zit zonder club sinds hij Rubin Kazan transfervrij heeft verlaten. Eerder speelde de Franse middenvelder voor Arsenal en FC Barcelona. Ook Nasri is momenteel clubloos, nadat hij Antalyaspor in 2017 de rug toekeerde. De Franse aanvaller stond ooit onder contract bij Arsenal, Manchester City en Sevilla. Beide spelers besloten uiteindelijk niet in te gaan op het aanbod van Benevento.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws