In het kort: ongelukkig debuut voor Vermeer, Olsen houdt het voor gezien

In het kort: ongelukkig debuut voor Vermeer, Olsen houdt het voor gezien

08-02-2018 23:52
4

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Ongelukkig debuut voor Vermeer
Het officiële debuut van Kenneth Vermeer onder de lat bij Club Brugge is geëindigd in een teleurstelling. Het bekerduel met Standard Luik werd weliswaar met 3-2 gewonnen, maar die uitslag was niet voldoende na de 4-1 nederlaag in het heenduel. Vermeer ging de fout in bij de openingstreffer. De huurling van Feyenoord tastte mis bij een corner. In de absolute slotfase knalde Jordy Clasie zijn club nog naar een zege, al mocht dat dus niet meer baten. 

Olsen houdt het voor gezien
Morten Olsen is niet langer trainer. De 68-jarige Deen vindt het mooi geweest, laat hij donderdag weten in BILD. "Ik ben 68, ik wil geen trainer meer zijn. Na veertig jaar in het voetbal ga ik nu andere dingen doen." Olsen was tussen de zomer van 1997 en december 1998 coach van Ajax. Met de Amsterdammers werd hij in zijn eerste seizoen kampioen. Denemarken stelde de voormalig middenvelder in 2000 aan als bondscoach. Die functie bekleedde Olsen liefst vijftien jaar.