'Motiverende berichten' van PSV'ers in aanloop naar Ajax-duel: Het is aan jou

'Motiverende berichten' van PSV'ers in aanloop naar Ajax-duel: "Het is aan jou"

08-02-2018 07:54
8

Een aantal spelers van PSV heeft Hidde Jurjus 'motiverende berichten' gestuurd in aanloop naar het duel met Ajax. De PSV-huurling staat dit seizoen onder contract bij Roda JC, de tegenstander van woensdagavond. Jurjus ging echter met 2-4 de bietenbrug op.

"Ik zit in een app-groep met een paar jongens. Niet officieel hoor. De jongens hoopten dat ik met Roda zou winnen van Ajax of gelijk zou spelen. Helaas heb ik dat niet voor ze kunnen regelen", zegt Jurjus tegen Voetbal Inside. "Of er Rolexen zijn beloofd? Nee, die tijden zijn wel geweest denk ik. Dat zat er helaas niet in. Ik kreeg een appje: het is aan jou. De normale berichten dat ik punten van ze af moet pakken. Gewoon motiverende berichten, maar helaas."

Jurjus krijgt vervolgens een dilemma voorgeschoteld: handhaving met Roda JC of het kampioenschap van PSV. "Ik kies nu altijd voor Roda. Dat is mijn werkgever. Ik werk en leef hier en niet bij PSV. Het heeft niets met elkaar te maken, dus gelukkig kan PSV kampioen worden en kunnen wij ons veilig spelen. Ik ben maar met één ding en dat is dat wij ons handhaven."